Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

MAGMA Holistisch Centrum

Gezonde Voeding I Gezonde leefstijl I Innerlijke groeiSint Cornelisstraat 15
5827AJ Vortum-Mullem

Telefoon:

0485-521910

E-mail:

Website:

http://www.magmacentrum.nl

KvK:

17257015


Openingstijden:
Op werkdagen van 7.15 uur tot 17.30 uur. Ook avondspreekuur. Consult op afspraak.

Specialiteiten:
MAGMA 10 dagen dieet, afvallen, leefstijlcoaching, stoppen met roken, meridiaantherapie, stress release massage, dieetvoeding (o.a. diabetes, hoog cholesterol, PDS, onbegrepen buikklachten, reuma en hoge bloeddruk), intuÔtieve healing, reading, Reiki en Weight Challenge

Bedrijfsomschrijving:
MAGMA is een behandelcentrum voor gezonde voeding, gezonde leefstijl, afvallen en innerlijke groei. Vanuit een holistische visie biedt MAGMA hulp bij lichamelijke en emotionele klachten, pijnklachten, eetstoornissen en overgewicht met als doel jou (weer) in balans te brengen.

Initiatiefneemster van MAGMA Holistisch Centrum is Marjan Hendriks. Marjan is holistisch diŽtiste, voedingsdeskundige, leefstijlcoach, meridiaantherapeut en energetisch therapeut.

Samen met jou bekijkt ze welke therapieŽn het beste bij jou passen.

Foto's


Bedrijfsfoto MAGMA Holistisch Centrum

Social Media

MAGMA Holistisch Centrum is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.